Underbart med snö!

 
God eftermiddag! 
Helt underbart vinterland Malmö bjuder på. Snön trillar ner från skyn & kommer göra det fram till lördag om väder prognosen har rätt och uppe håll under helgen sen börjar det igen i veckan som kommer :) Ja för mig är det så välkommen för snön har varit så saknad sedan vi lämnade Åre resan i januari. 
 
Kom nyss hem från en lång och skön promenad,,gäller att klä sig rätt och bra vinterskor. 
 
I eftermiddag blir de pulkåkning med barnen :) 
 
 
 

Hej mitt vinterland!

GodFörmiddag. Klockan ringde 0645 och man såg direkt av ljuset att de va snö ute. Gick in och väckte barnen och sa det snöar. Det var längesedan man såg barnen så snabba ur sängen och sprang till fönstret och jippi en massa snö Fick man höra från båda barnen. Efter lita gröt & påpälsade pulsade hela familjen ner till skolan. Lyckliga barn som älskar snön väntar glatt tills eftermiddag när de blir pulkåkning i baken. 
 
Hoppas ni får en fin onsdag. 
 
 
 
 

Isande kyla!

 
God kväll. Riktigt isande kyla har denna dag erbjudits. Blev 40 minuters ute lek med min lilla prins efter skolan  innan vi hämtade hem prinsessan från kyrkan. Snön har fallit ner i blåsten men tyvärr stannade den inte som man hade hoppats på. Kylan kommer hålla i sig några dagar nu framöver så det gäller att klä sig efter väder. Tur man har bra utrustning av varma kläder som jag inhandlade till Åre resan i årskiftet. 
 
Snön får mer än gärna komma till Malmö och lägga sig så man kan få lita pulkåkning med barnen :) 
 
Ha en fin kväll. 
Visa fler inlägg