Torsdags lek träff!

 
Efter skolan i torsdags följde vi med hem till klass kompisarna. Barnen lekte och skojade och vi mammor satt i solen och njöt av gott kaffe och pratade om allt. Det bästa är ändå att kompisarna bor så pass nära varandra och de kan stå på balkongen och vinka ner till varandra från hemmet. Några meter i från varandra :) Barnen lärde känna varandra sommaren 2010 på gården när de satt i sandlådan och lekte sen gick åren & våra älsta hamnade i samma klass och även våra yngsta. Så de blev ännu mera lek tillsammans. 
 
För mig är det jätte viktigt att man lär känna barnens kompisars föräldrar. Så man vet att de är i trygga händer när de är hos kompisarna. Många släpper i väg sina små utan att bry sig och för mig finns inte den världen. Så länge de är små är det viktigt att man bryr sig och finns tillhands. Ju bättre man lär känna varandras föräldrar ju mera kan man ställa upp och hjälpas åt. 
 
 
Mina barn är så glad att de har så fina vänner och leker så fint tillsammans. Nu när våren är här blir det mera ute lek och bus :) 
 
 
Köpte hopprep till Wilma och det va ingen lätt match att lära sig hoppa rep. Ser så lätt ut och väldigt svårt att lära ut,mer att man får visa hur man gör. Ett lång rep får man köpa hem så man kan binda fast i lyckstålpen på gården och hjälpa barnen att lära hoppa på rad :) Riktigt skoj nu när de små börjar komma upp i åldern och man kan leka me de. Mycket man gjorde i barnens ålder kommer tillbax :)